Training Voeding Revalidatie

Over mij

Hi mijn naam is Mariusz Rus.

Altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in voeding, beweging en een natuurlijke balans tussen lichaam en geest opbouwen. Daarom heb ik ervoor gekozen om van mijn passie ook mijn beroep te maken.
Je kunt van mij het volgende verwachten:

 • Eerlijk en oprecht advies
 • Uitstekende samenwerking
 • Flexibiliteit
 • Brede inzetbaarheid
 • SMART trainingsprogramma
 • Dat extra duwtje om jouw doelen daadwerkelijk te realiseren

Ten opzichte van andere gediplomeerde trainers zit mijn onderscheidend vermogen in:

 • ‘Out of the box’ denken
 • Open en transparante persoonlijkheid
 • Op een enthousiaste manier doelen verwezenlijken
 • Vriendschappelijke samenwerking
 • Zorgzaamheid
 • Reële tarieven

Testimonials

Ik train inmiddels alweer een jaar of 5 bij Mariusz terwijl ik het op een sportschool nooit langer volhield dan 3 maanden !
Mariusz weet me iedere keer weer voldoende te motiveren om door te gaan. Naast dat het vermoeiend en soms best zwaar is, is het vooral ook gezellig.
Sinds een aantal maanden past hij vooraf aan de training ook een Mylogenics methode toe. Geregeld had ik last van knopen in mijn schouder. Door deze Mylogenics methode, samen met de aangepaste training, was ik veel sneller dan anders van deze lastige knopen af.
Mariusz maakt het compleet door me naast de training ook bij te staan in een nieuw voedingspatroon waardoor ik inmiddels 7,5 kg ben afgevallen. Dit over een periode van ongeveer 4-5 maanden. Het is niet eens lastig om vol te houden omdat mijn eet-patroon anders geworden. Het is dus het is geen dieet.
Kortom, Mariusz kan een compleet pakket verzorgen die je motiveert om, in een tijd waarin we het overal te druk voor lijken te hebben, te blijven werken aan je lichaam en daarmee aan je gezondheid.

— Eric

Sporten bij Mariusz is leuk, gezellig, pittig en op maat.
Hij stemt een training-schema af op je wensen, motiveert je daarbij met een wisselend schema.
Ik doe ook aan volleybal en heb door een speciaal voor mij aangepast schema vorderingen weten te maken bij mijn spring technieken die door een kleine blessure lastig was geworden.
Naast het sporten heeft hij me ook bijgestaan met een uitgebalanceerd voedingspatroon waardoor ik in ongeveer een jaar tijd ruim 15 kg ben afgevallen. Ik had al heel wat diëten geprobeerd maar viel steeds terug in mijn oude patroon. Met het voedingsplan van Mariusz veranderde mijn hele eet patroon waardoor het geen diëten werd maar een nieuwe manier van eten.
Kortom, erg blij met het resultaat dat ik bij hem heb weten te bereiken

— Coos

Na een zware operatie van een knie breuk ben ik 1,5 jaar intensief bezig geweest met fysio. Echter bleef ik op bepaalde plekken last houden in mijn knie. Ik kende Mariusz al als personal coach vam mijn vrouw en hij vertelde mij dat hij mij wel kon helpen doormiddela van zijn kennis en opleiding in fysioterapie. Na “slechts” twee zeer geraffineerde behandelingen bij Mariusz zijn alle klachten gewoon 100% verdwenen, iets wat ik bijna niet kon geloven! Het mooie hieraan vind ik dat Mariusz met zijn passie bezig is en alles opzij zet om in zijn werk succesvol te zijn. Ik ben hem ongeloofelijk dankbaar voor wat hij voor mij gedaan heeft en dat ik weer pijnloos alles kan doen!

— Arjan

Als wetenschapper ben ik kritisch en nieuwsgierig naar nieuwe technieken, zo ook over mylogenics. Ik had al 2 maanden last van onderrug, en chiropractie en fysio geprobeerd, toen Maurisz voorstelde me te helpen na afloop van een personal training. Open en sceptisch, onderging ik een redelijk pijnlijke behandeling. Ik kan deze t beste beschrijven als een mix van ontspannen, spier opzoeken en druk uitoefenen, en stretchen. En druk op vastzittende spieren uitoefenen. Ik heb daarna 2 dagen lang een soort spierpijn gehad. Gek genoeg was vanaf dat moment de pijn helemaal weg. Ik vind t wonderlijk, deze magische trucjes en techniek. Echter, t werkt echt! Zo fijn om geen last meer te hebben en vrij zijn in mijn bewegingen!
Een volgende keer ga zeker gelijk dit doen!

— Annemarie

Mariusz heeft mij geholpen bij het aanleren van een andere manier van eten. Deze manier heeft veel voordelen voor mij gehad . Veel meer energie en strakker in mijn vel🙂. Laatst had ik enorm last van mijn nek. En ook daar kon Mariusz mij bij helpen, zijn Mylogenics methode gaf gelijk verlichting en na twee dagen was ik van de pijn af.

— Annika

Als 70+er die al jarenlang voor de PC zat en nog zit, heb ik te maken met spierafname, stijve spieren en verschillende ‘pijntjes’ die daardoor ontstaan. Met de Mylogenics-test- en behandelmethoden weet Mariusz de verklevingen in de dieper liggende spieren te bereiken en te bewerken tot meer beweeglijkheid. Hij stimuleert mij daarna om die nieuwe beweeglijkheid thuis in stand te houden met een mild oefenschema, speciaal op mijn situatie afgestemd. Ik ervaar Mariusz hierbij als zorgzaam, gedreven en kundig!

— Hanneke

Na mijn laatste zwangerschap bleef ik last houden van mijn bekken. Eerst wat lage rugpijn en vermoeide benen en ik dacht ‘dat gaat wel over’. Maar naarmate de tijd verstreek kreeg ik meer rugklachten, wat blijkbaar werd veroorzaakt door mijn bekkenklachten. Mariusz bleek mijn reddende engel! Na twee behandelingen was het verschil bizar; ik heb geen rugpijn meer gehad. En omdat ik weer wakker word zonder pijn, heb ik veel meer energie. Ik ben Mariusz heel erg dankbaar. Als ik had van te voren had geweten dat zijn behandelingen zoveel resultaat zouden geven, had ik veel eerder aan de bel getrokken.

— Jessica

Goed geholpen met mijn rugklachten de behandeling was zeer effectief en kon snel terecht
aanrader!!

— John

Sinds juli 2015 train ik 2 keer per week met Mariusz. Hij weet me altijd te motiveren en zorgt ervoor dat ik telkens weer mijn grenzen verleg. Ik ben sterker en fitter geworden.
Door steeds wisselende schema’s verveelt het nooit en pakken we alle spiergroepen aan. Mariusz is professioneel, gedreven en een super motivator. Trainen met hem is effectief en leuk!

— Leonoor

Mariusz zorgt er elke keer weer voor dat ik net even over mijn eigen limiet ga. Daardoor verleg ik mijn sportieve grenzen en voel ik duidelijk dat mijn lichaam sterker wordt. Vooral op het gebied van mijn rug merk ik duidelijk verschil; ik heb nauwelijks last meer! Daarnaast is Mariusz lekker ontspannen als persoon en gewoon een fijne kerel om mee te trainen. Ik ben zeer tevreden!

— Hesli

Sinds een jaar train ik bij Mariusz één uur per week met Mariusz. Mariusz is zeer professioneel en heeft oog voor jouw persoonlijke doelstellingen. Na een jaar getraind te hebben bij Mariusz merk ik dat ik veel fitter ben dan voorheen en dat mijn lichaam sterker en gestroomlijnder wordt. De lessen van Mariusz zijn opbouwend, uitdagend en afwisselend. Jong of oud, wat je doelstelling ook is……….ik kan iedereen van harte aanraden om te gaan trainen bij Mariusz!

— Indra

Sinds een half jaar sport ik met veel plezier onder de professionele begeleiding van Mariusz. Dankzij zijn enthousiaste trainingen en een persoonlijk voedingsschema is mijn conditie is behoorlijk vooruit gegaan en vliegen de (zwangerschaps)kilo’s er af. Voor mensen die sportieve resultaten willen boeken, kan ik Mariusz zeker aanraden!

— Lisette

Begonnen in februari 2016 bij Mariusz. Doel.. strandproef voor de trip naar Ibiza! Doel gehaald maar niet meer weg gegaan! Mariusz weet je uit te dagen door de trainingen aan te passen naar je wensen. Hij motiveert je om goed voor je lichaam te zorgen! Mariusz is doelgericht, duidelijk en absoluut een prettig persoon om mee te werken!

— Bianca

Mariusz is een trainer die met speciaal op maat gemaakte schema’s snel resultaat kan boeken. Hij weet de juiste balans te vinden tijdens trainingen tussen arbeid en ontspanning. Je gaat altijd met een goed gevoel weg bij zijn trainingen.

— Michel

Na mijn zwangerschap wilde ik graag aan mijn conditie werken en 10 kilo kwijt. Inmiddels is er al 6,5 kilo af. Heel fijn om met mariusz te trainen. De lessen zijn afwisselend. Mariusz motiveert je en na een uurtje trainen heb je een voldaan gevoel en heb je meer energie.

— Suzanne

Het drukke bestaan als dertiger met een jong gezin en het dragen van veel verantwoordelijkheid in mijn baan zorgde voor weinig (bewuste) tijd voor mijzelf. Ik kwam kilo’s aan, voelde me vermoeid, zat niet lekker in mijn vel en sliep slecht. Na dit jaren vol te hebben gehouden was de maat vol. Door tijd te maken en in mijzelf te investeren heb ik de beste keuze gemaakt die al jaren eerder nodig was. Door het voedingsadvies, de persoonlijke stimulering en het bieden van uitdaging en richting ben ik mede dankzij Mariusz 10 kilo afgevallen. Ik voel me fit en scherp. Mariusz heeft mij de stok achter de deur geboden en laten ervaren dat het fantastisch is om jezelf uit te dagen en progressie te boeken en ervaren, keer op keer.

— Mitch

Mariusz voelt heel goed aan wat nodig is voor zijn klanten; Iedere trainingsessie is uniek en anders en met zijn humor en persoonlijke aanpak blijft de sfeer gemoedelijk en vriendelijk. Een aanrader voor iedereen die graag verder wil met zijn persoonlijke ontwikkeling.

— Leo

Ik had altijd een sportschoolabonnement bij een keten. Ik kwam er echter nooit, zonde van al dat geld. Met mijn huwelijk in het zicht wilde ik wel graag wat kilo’s kwijt en dit op een gezonde manier bereiken i.p.v crash diëten. Mijn trouwjurk bestelde ik een maat kleiner en ik trainde 5 maanden bij Mariusz. Naast 2 tot 3 x in de week trainen hield ik bij ook (bijna altijd ☺) aan zijn persoonlijke voedingsplan. Wat een luxe is het om te trainen met iemand die het lukt je aan te moedigen en je motiveert door te zetten. Ik vind het vooral erg prettig dat Mariusz je aanmoedigt ipv heel overdreven streng gaat doen. Dit laatste werkt namelijk juist averechts bij mij. Naast dat ik mijn trouwjurk na 5 maanden perfect paste voelde ik mij lichamelijk en mentaal enorm goed. Mariusz bedankt voor je geduld en motivatie!

— Suus

Sinds 2 jaar dat ik verhuisd ben vanuit Den Haag krijg ik pt van Mariusz.
Door mijn ziekte MS moet ik blijven bewegen.
Genezen is niet mogelijk maar lopen en evenwicht gaat steeds beter.
Ook kan ik nu beter tegen warmte. Nadat ik een jaar lang met een pijnlijke tennis-elleboog heb gelopen, wist Mariusz mij met 2 korte behandelingen daarvan af te helpen. Eigenlijk functioneer ik redelijk normaal vooral door meer spierkracht.

— Albert

Mylogenics

Er zijn verschillende trainingsvormen mogelijk. Ik kan hier kort over zijn:
Alles draait om jou en jouw wensen!
Ik bied daarom ook een GRATIS intake gesprek aan, zodat we jouw wensen en doelen kunnen inventariseren en we kennis kunnen maken. Daarna maak ik een eerste opzet voor een trainingsprogramma op maat.
Na het intake gesprek kun je besluiten een proefles te nemen tegen een gereduceerd tarief.
Wat kun je onder andere verwachten van de training:

 • Algemene fitheid opbouwen
 • Snel afvallen
 • Spiertoename bevorderen
 • Stressvermindering
 • Uithoudingsvermogen verbeteren
 • Blessurepreventie
 • Hersteltijd verkorten

Naast de training geef ik je door een lichaamsanalyse passend advies op het gebied van:

 • Voeding
 • Supplementen
 • Lichaamsbeperkingen

Waar, hoe en met wie?

 • In mijn trainingsstudio
 • Bij jou thuis
 • Op locatie (tuin, park, etc.)
 • 1 op 1
 • Of groepen tot 4 personen

Heb je vragen of wil je meer weten?
Bel 06 – 51 82 41 44 of klik hieronder om mij een e-mail te sturen.
Ik hoor je graag!

Trainingsvormen

Er zijn verschillende trainingsvormen mogelijk. Ik kan hier kort over zijn:
Alles draait om jou en jouw wensen!
Ik bied daarom ook een GRATIS intake gesprek aan, zodat we jouw wensen en doelen kunnen inventariseren en we kennis kunnen maken. Daarna maak ik een eerste opzet voor een trainingsprogramma op maat.
Na het intake gesprek kun je besluiten een proefles te nemen tegen een gereduceerd tarief.
Wat kun je onder andere verwachten van de training:

 • Algemene fitheid opbouwen
 • Snel afvallen
 • Spiertoename bevorderen
 • Stressvermindering
 • Uithoudingsvermogen verbeteren
 • Blessurepreventie
 • Hersteltijd verkorten

Naast de training geef ik je door een lichaamsanalyse passend advies op het gebied van:

 • Voeding
 • Supplementen
 • Lichaamsbeperkingen

Waar, hoe en met wie?

 • In mijn trainingsstudio
 • Bij jou thuis
 • Op locatie (tuin, park, etc.)
 • 1 op 1
 • Of groepen tot 4 personen

Heb je vragen of wil je meer weten?
Bel 06 – 51 82 41 44 of klik hieronder om mij een e-mail te sturen.
Ik hoor je graag!

Impressie

Wil je bij mij trainen, dan heb ik mijn studio zo ingericht dat je op een functionele manier snel tot een resultaat kunt komen. Alles draait om de gehele ontwikkeling van jouw lichaam waarbij kracht, fitheid, snelheid en balans sleutelwoorden zijn.
Het is mogelijk om je eigen muziek af te spelen. Hieronder zie in impressie van de studio.
Wil je thuis of op locatie trainen zorg ik voor alle benodigde materialen.
Wil je meer weten? Klik op trainingsvormen om een GRATIS intakegesprek met mij te hebben om kennis te maken.

Word fit, neem contact op!

  captcha

  Contact informatie:

  Telefoon: 06 – 51824144
  E-mail: info@ruspersonaltraining.nl

  BTW nummer:

  NL002458837B23