Selecteer een pagina
Wil

Na een tip van een kennis in contact gekomen met Mariusz. Ik heb al jaren last van pijnen in mijn heup en benen.Na 5 behandelingen Mylogenics heb ik aanzienlijk meer bewegingsvrijheid en minder pijn. De behandelingen waren zeker niet pijnloos maar zodra de behandeling klaar was had ik daar geen last van.Goede begeleiding gekregen van Mariusz met oefeningen voor thuis en aanbevelingen gehad voor voedings supplementen. Al met al was het een zeer prettige ervaring met het nodige resultaat.

Coen

Rus personal training is voor mij de oplossing!

Uitgangspunt was trainen zonder blessures.
En uiteraard, als er iets toch niet lekker zat dit direct behandeld kan worden.
Juist deze combinatie is erg voor mij erg waardevol.

Mariusz zorgt ervoor dat we de samengestelde doelen op een prettige manier halen, daarnaast blijkt dat er meer inzit dan van tevoren gedacht. Dit geeft extra energie, en het vertrouwen steeds iets verder te gaan, uiteraard als je dit wilt.

Zijn behandel methode ‘Mylogenics’ (had er nooit eerder van gehoord) is anders, snel en zeer effectief. Zelfs oudere klachten, waarvan je die als normaal geaccepteerd hebt, zijn bijna allemaal weg. Dit had ik niet durven denken toen ik begon met trainen.

Daarnaast geeft Mariusz voedingsadvies. Aangezien ik vrij gezond eet had ik dit advies niet nodig, dacht ik:) Met een simpele redenatie (PHP methode) en praktijk gerichte voorbeelden ben ik op 1 jan 2021 begonnen om iets anders te gaan eten, dit om meer energie te krijgen en uiteraard een paar kilo’s te kwijt te raken.

Na ~6 maanden training waarvan 4 maanden op mijn voeding gelet voel ik mij stukken beter, train ik nog steeds blessure vrij en gaan we elke keer een stapje verder. Daarnaast blijkt de aangepaste voeding heel goed te werken en hou ik dit ook voorlopig vast.

Ik kan iedereen adviseren eens bij Mariusz te informeren voor een 360° benadering, of gewoon om effectief te trainen zonder blessures!

Astrid

Onlangs heeft Mariusz mij een aantal mylogenics behandelingen gegeven.
Ik had al jaren klachten en diverse andere behandelingen helpen wel, maar de klachten kwamen ook weer terug. Nu is echt “oud zeer” grondig aangepakt en met de nodige adviezen mbt mijn mobiliteit voel ik me veel fitter en ben ik klachtenvrij.

1 2 3 8